In alle tijdperken en culturen is de mens opzoek naar iets moois in zijn bestaan…iets dat  we vaak uitdrukken in GELUK-KIG ZIJN en gezond zijn….…maar bewust of onbewust  zijn we eigenlijk en uiteindelijk op zoek naar  de werkelijke betekenis van ons bestaan,.. een betekenis die uitgaat boven het bekende en het alledaagse… iets dat groter is en van hogere orde….!

Salama Ayurveda is een herberg  midden in de Atlas gebergte  waar mensen terecht kunnen voor: rust, ontspanning  en zingeving..,. Deze bergen bieden een overweldigend stuk natuur in combinatie met een traditionele cultuur waarin goede gebruiken van gezonde voeding, contact met de aarde, een gevoel voor mystiek, en een spirituele connectie nog tastbaar zijn.

ONZE PASSIE
Onze passie is mensen helpen in de zoektocht naar de werkelijke betekenis van het leven.. door het samenstellen van bijzondere verblijf en reisprogramma`s waarin als thema: rust, stilte, ontspanning,  zingeving en contact met de aarde en met ons zelf..  bovenaan staan, deze elementen kunnen namelijk  helpen leiden tot het ontwikkelen van eigen bewustzijn om verder op weg te gaan in die zoektocht..!.
Laat u inspireren en kom naar Salama Ayurveda  voor een bijzondere en onvergetelijke ervaring. Of  dat individueel of in groep  gaat, bij  Salama Ayurveda  is de organisatie daarvan in vertrouwde, ervaren en deskundige handen.

ONZE MISSIE
Salama Ayurveda wil mensen middels spirituele reis en verblijfprogramma`s  inspireren om bewust te worden van eigen bestaan, en met aandacht te leven om de juiste balans te vinden tussen lichaam, geest en de natuur. Wie investeert in zichzelf kan zich ontwikkelen tot een gelukkige mens die de wereld liefdevol tegemoet treedt. Door de juiste balans gaat de energie stromen en komt er ruimte vrij voor: inspiratie, liefde en  creativiteit.

ONZE VISIE
Een toestand waarin de mens gelukkig, gezond, ontspannen en eeuwig  voelt, is een streven van ieder levend wezen. Wie de wijsheid en de kennis omtrent  de zingeving van het leven en de gezondheid  met elkaar weet te verbinden geeft zin aan het leven en maakt de weg vrij voor een gezondere en plezierige werk en leven. Dat is de visie van Salama Ayurveda.

ONZE FILOSOFIE
Persoonlijke aandacht achten wij van het grootste belang. Passie voor het vak beschouwen wij als een vanzelfsprekendheid. Wie geen passie heeft voor zijn vak, doet alleen maar zijn werk. Het Salama Ayurveda team is altijd op zoek naar juist de meerwaarde: zorgvuldige persoonlijke aandacht, uniciteit, authenticiteit en perfectie. Onze personeel voldoen aan vier belangrijke criteria: aandacht,puur zijn, liefde en passie. De beleving van een verblijf bij  Salama Ayurveda zal een blijvende herinnering zijn…

SALAMA AYURVEDA & DUURZAAMHEID
Bij verblijf in Salama Ayurveda  zult u als geen ander de schoonheid van de natuur ervaren. Vanuit onze ‘groene’ achtergrond is aandacht voor de kwetsbaarheid van onze aarde vanzelfsprekend. Wij beseffen echter wel degelijk dat iedere reiziger een niet te vermijden invloed uitoefent op zijn reisbestemming: op het milieu, de natuur en de lokale cultuur. Wij streven bij de samenstelling van ons reis en verbijlfprogramma ernaar de negatieve effecten tot een minimum te beperken en de positieve effecten juist te stimuleren, zonder dat dit ten koste gaat van uw reisplezier.

Tot onze missie behoort ook een bijdragen te leveren aan de ontwikkeling van het na bije gelegen dorpje Ait ben Brahim met ruim 65 gezinnen,

Khalid Boukhima
Algemene Manager

ERVARINGEN VAN ONZE GASTEN

Wat een rust en ruimte op deze prachtige plek in de mooie bergen van Marokko! Een sprookjesachtige omgeving, waar je verwend wordt door lieve mensen met een heel fijn gevoel voor de balans tussen aandacht geven en rust bieden. En als je de omgeving wil verkennen staat Achmed voor je klaar om je veilig naar een andere plek te brengen en op te halen. We hebben een prachtig uitstapje gemaakt naar Ait Ben Haddou, en onderweg genoten van het steeds veranderende landschap en het leven in de berber dorpen. Middagje Marrakech was ook geweldige ervaring. Dank je wel dat mijn moeder en ik zo'n heerlijke tijd (5 nachten) hebben gehad. Lobke

 • Body&Mind Arrangement I

  €350 per pers
  Incl. transfer, 3 nachten full board, 1 wandeling,1 hamam, 1 massage,1 voetenbadnassage
 • Body&Mind Arrangement II

  €750 per pers
  Incl. transfer, 5 nachten full board, 2 wandeling,1 hamam, 2 massage,1 voetenbadnassage
 • Body&Mind Arrangement III

  €730 per pers
  Incl. transfer, 7 nachten full board, 2 wandeling,2 hamam, 2 massage,1 voetenbadnassage

NIEUWSBRIEF

Onze nieuwsbrief ontvangen met de laatste aanbiedingen en nieuwste reizen? Schrijf je dan nu in:

Flowretreat Marokko 15-22 juni 2019

Yogaweek Marokko 25 Mei - 1 juni 2019

Energieweek in Marokko 14 t/m 22 mei 2019

Body - Mind retraite Atlas - Marokko / Spirituelevakantie Reizen

Desert Yoga Sessions - 19.- 28. SEPTEMBER 2019 ATLAS GEBIRGE & WÜSTE SAHARA, MAROKKO

HAUT