Salama Ayurveda beschikt over 13 kamers die zijn ingericht naar Marokkaanse Berbertraditie met eigen douche en toilet. De vriendelijke huishoudelijke staf zorgt wanneer het nodig is voor schoon beddengoed en verleent roomservice. Elke kamer beschikt over aparte eenpersoonsbedden die ook samen kunnen worden opgemaakt tot een tweepersoonsbed.

In de bergen rondom Salama Ayurveda kun je schitterend wandelen (eventueel met een gids) en het echte lokale leven ervaren. Daar waar de tijd lijkt stil te staan, waar mensen nog echt in contact leven met de natuur. Waar gastvrijheid een vanzelfsprekendheid is.

Kamers
De eenvoudige maar comfortabele kamers hebben allemaal eigen douche en toilet en hebben uitzicht op de bergen..in de kamers treft je alle basic voorzieningen die je nodig hebt voor een fijne verblijf.

Terassen en tuin
Salama Ayurveda ligt centraal in het nationale park Toubkal. Vanaf de terrassen, die ‘s avonds sprookjesachtig verlicht zijn, heb je een schitterend uitzicht over de bergen en de vallei. Overdag geniet je van de rust en het groen van de omgeving. Aan de voet van de heuvel van Salama Ayurveda meandert een riviertje waar je heerlijk aan kunt zitten voor een voetmassage of een meditatie. ‘s Avonds waan je je onder de flonkerende sterrenhemel in een sprookje van duizend-en-een nacht.

Eten
In de keuken van Salama Ayurveda gaan gezondheid, Marokkaanse traditie, de Ayurvedische visie op voeding en culinair genot samen. Er worden dagelijks overheerlijke gerechten uit de Marokkaanse keuken vers bereid. Voor het dagmenu worden uitsluitend de allerbeste seizoensgebonden en biologische producten gebruikt, aangeleverd door biologisch werkende boeren uit de omgeving. Het is altijd een uitgebalanceerd menu, rijk aan smaak en kleur.

Je kunt ook losse nachten (bij) boeken, prijs per nacht is €75 per person per nacht met vol pension in een 2 persoonskamer, en €90 per persoon per nacht met vol pension in een 1 persoonskamer.

Boek overnachting

ERVARINGEN VAN ONZE GASTEN

Wat een rust en ruimte op deze prachtige plek in de mooie bergen van Marokko! Een sprookjesachtige omgeving, waar je verwend wordt door lieve mensen met een heel fijn gevoel voor de balans tussen aandacht geven en rust bieden. En als je de omgeving wil verkennen staat Achmed voor je klaar om je veilig naar een andere plek te brengen en op te halen. We hebben een prachtig uitstapje gemaakt naar Ait Ben Haddou, en onderweg genoten van het steeds veranderende landschap en het leven in de berber dorpen. Middagje Marrakech was ook geweldige ervaring. Dank je wel dat mijn moeder en ik zo'n heerlijke tijd (5 nachten) hebben gehad. Lobke

 • Body&Mind Arrangement I

  €350 per pers
  Incl. transfer, 3 nachten full board, 1 wandeling,1 hamam, 1 massage,1 voetenbadnassage
 • Body&Mind Arrangement II

  €750 per pers
  Incl. transfer, 5 nachten full board, 2 wandeling,1 hamam, 2 massage,1 voetenbadnassage
 • Body&Mind Arrangement III

  €730 per pers
  Incl. transfer, 7 nachten full board, 2 wandeling,2 hamam, 2 massage,1 voetenbadnassage

NIEUWSBRIEF

Onze nieuwsbrief ontvangen met de laatste aanbiedingen en nieuwste reizen? Schrijf je dan nu in:

Flowretreat Marokko 15-22 juni 2019

Yogaweek Marokko 25 Mei - 1 juni 2019

Energieweek in Marokko 14 t/m 22 mei 2019

Body - Mind retraite Atlas - Marokko / Spirituelevakantie Reizen

Desert Yoga Sessions - 19.- 28. SEPTEMBER 2019 ATLAS GEBIRGE & WÜSTE SAHARA, MAROKKO

HAUT