Cindy - 06-09-2018
Wat een fijne week was dit! Even de rust, ruimte en stilte opzoeken in de natuur. Het is een heerlijke plek in de bergen, met veel lekkere hoekjes om te liggen en te zitten. Een week totaal offline heeft ook bijgedragen aan het "in het moment zijn". Het heerlijke eten van Rachid, de magische handen van Naïma, die lieve Sahid die op welke plek dan ook eten of drinken kwam brengen, maar vooral ook Mohamed die mij veel heeft laten zien, heeft verteld en heeft laten lachen. Verder ook hele fijne mensen ontmoet bij Salama. Ik kom zeker terug, ook om dan een woestijntrip te doen!
Muriel - 25-07-2018
Heerlijk! Ik heb genoten van de kleuren en de ligging in de natuur, aan het watertje is fantastisch! Het hangbed was mijn favoriete plek. Het eten, yamm! De (voeten)massages, de hammam, take me back!
Ingrid - 24-06-2018
Wat een prachtige plek in het Atlasgebergte! Je hoort alleen de stromende rivier en de vogels, bent even van de radar en kan heerlijk tot rust komen op welke plek in de mooi aangelegde tuin dan ook. De keuze uit hemelbedden, leuke zitjes met gekleurde kleden, kussens en ligbedden (aan het water) is reuze. Terug naar jezelf. Alle medewerkers leggen je enorm in de watten, van kopjes kruidenthee tot massages, heerlijke gerechten die worden gebracht op de plek waar jij bent, authentieke hamam behandeling, voetenmassage in de rivier, stukjes sinaasappel met kaneel als tussendoortje mmm. Een zinvolle bergwandeling en fijne gesprekken. Wauw. De overnachting in een bedoeïenentent onder 3 miljoen sterren en de stilte van de woestijn maakte het helemaal af. Kadootjes voor jezelf die je voor altijd meeneemt. Ik kom graag nog een keer terug.
Lobke - 19-06-2018
Wat een rust en ruimte op deze prachtige plek in de mooie bergen van Marokko! Een sprookjesachtige omgeving, waar je verwend wordt door lieve mensen met een heel fijn gevoel voor de balans tussen aandacht geven en rust bieden. En als je de omgeving wil verkennen staat Achmed voor je klaar om je veilig naar een andere plek te brengen en op te halen. We hebben een prachtig uitstapje gemaakt naar Ait Ben Haddou, en onderweg genoten van het steeds veranderende landschap en het leven in de berber dorpen. Middagje Marrakech was ook geweldige ervaring. Dank je wel dat mijn moeder en ik zo'n heerlijke tijd (5 nachten) hebben gehad. Lobke
Barbara - 20-05-2018
Dit was mijn 2e keer op deze prachtige plek. Prachtige exursie naar de Ourika vallei gemaakt. Wederom ervaren dat iedereen het je probeert naar de zin te maken en je alle ruimte geeft om jezelf te zijn. Er zal zeker nog een 3e bezoek komen in de toekomst
Mariette - 05-03-2018
Zalige plek! Bergen om je heen, rivier aan je voeten. Rust en zon. Verwend met heerlijke tajines en massages. Er wordt niks opgedrongen maar de liefdevolle staf let wel op wat je nodig hebt, van een kruik tot rust tot een paar uur verlenging. Je bent hun gast in de letterlijke en figuurlijke zin en dat voelt heerlijk. Aanrader!
Petra Schut - 19-02-2018
Fantastische week gehad. Wat een lieve zorgzame mensen. Beetje herboren teruggekomen en veel geleerd! Kan deze reis bij iedereen aanbevelen.
Anne-Marie Hamming - 15-01-2018
Wat een bijzondere plek om te ontspannen, stil te worden en thuis te komen in mijzelf. Ik heb ervoor gekozen om 3 weken op Salama te verblijven en een deel van een paar maanden van mijn retraite daar door te brengen. Wat een goede keuze! Ik heb mij geen moment verveeld. Ik ben er zeer goed verzorgd met het lekkere en zeer gezonde eten van Rachid, de vele massages (voetenmassages, Hammans en Ayurvedische massages) en verschillende wandelingen in de Atlas. Het is er ontroerend mooi en de gastheer Khalid en gastvrouw Fatima runnen deze plek vanuit hun hart. Dit voel je in alles. Het is meer dan een gewoon hotel, het is een plek om tot rust te komen of om je te bezinnen. Je kunt er kort maar ook zeker wat langer verblijven. Het is mogelijk om verschillende uitstapjes te doen onder begeleiding, zoals wandelingen naar mooie bergpassen. Zo ben ik ook een paar dagen de woestijn in geweest. De uitstapjes zijn heel betaalbaar en de chauffeur rijdt zeer ervaren. Ik had op deze manier de kans om authentiek Marokko te zien, weg van de toeristische plekken. Ik zal van deze reis nog lang nagenieten en ik ga er zeker weer naar terug.
Ellis en Willem - 05-01-2018
Wat een warm bad, de retreat van Khalid. Een prachtige, kleurrijke plek om tot rust te komen en te genieten van de zon, de bergen, het heerlijke eten en de ontzettende lieve mensen die er werken. Fijne massages, zuiverende hammams, ontspannende voetverzorging, prachtige wandelingen en meedenkend en meewerkend personeel. Geen superdeluxe kamers, maar wel functioneel.
Barbara - 04-01-2018
Op zoek naar echt even rust had ik (helaas) maar 4 nachten geboekt. Tekort en ik ga zeker eind van het jaar nog eens terug. Wat een prachtige plek en wat een lieve mensen. Je voelt je welkom en in alles voel je de warmte en liefde voor wat men doet terug. In het contact met de stuk voor stuk lieve aardige medewerkers, het eten, de massages, de hammam, de mooie gesprekken. Het ontmoeten van gelijkgestemde reisgenoten met ieder ook weer prachtige verhalen. Ontbijten bij de open haard, na een dag vol zon 's avonds weer heerlijk zitten bij de open haard met een boek of mooi gesprek. Ik vond het spannend om als vrouw alleen te gaan maar dit wat totaal zonder reden. Ik voelde mij veilig en heb alleen maar ontzettend genoten. Ik vond het ook ontzettend leuk om Monique te ontmoeten die er met haar gezin ook een paar dagen doorbracht. Haar verhaal heeft mij destijds geïnspireerd om hier naar toe te gaan. Een prachtige excursie naar het Toubkalgebergte gemaakt. Een behoorlijk stevige wandeling maar met een adembenemend uitzicht vanaf de berg onder het genot van een heerlijke koffie met daarbij noten en dadels geserveerd. De zon zien ondergaan op die plek was zo indrukwekkend mooi. Kortom, ik ben uitgerust en als een rijker mens terug gekomen door de ervaringen die ik heb opgedaan. Ik had mij geen mooier begin van 2018 kunnen voorstellen !
Anne-Rose - 03-01-2018
Heerlijk weekje gehad met prachtig weer overdag. Hele lieve verzorging en mooie plek. Veel leuke dingen gedaan. Sanitaire voorziening erg basic. Deze plek en mensen hebben mij in mijn hart geraakt.
Cindy - 07-11-2017
Heerlijk genoten van mijn bezoek aan dit mooie oord in Marokko. Ik vond het heel prettig om hier in mijn eentje te verblijven en totaal tot rust te komen. Mede door de hele prettige zorgen van Fatima die precies aanvoelt waar je behoefte aan hebt. Samen met Fatima heb ik een paar mooie wandelingen gemaakt waarin we prachtige gesprekken hebben gevoerd die mij ook verder hebben geholpen. Er wordt elke dag voor heerlijke gerechten gezorgd en heb geen moment trek gehad, aangezien het elke keer zo veel was. 'S avonds kon het erg koud worden, dus houd hier zeker rekening mee als je die kant op gaat, neem voldoende warme kleding mee.

Schrijf zelf een review

ERVARINGEN VAN ONZE GASTEN

Wat een rust en ruimte op deze prachtige plek in de mooie bergen van Marokko! Een sprookjesachtige omgeving, waar je verwend wordt door lieve mensen met een heel fijn gevoel voor de balans tussen aandacht geven en rust bieden. En als je de omgeving wil verkennen staat Achmed voor je klaar om je veilig naar een andere plek te brengen en op te halen. We hebben een prachtig uitstapje gemaakt naar Ait Ben Haddou, en onderweg genoten van het steeds veranderende landschap en het leven in de berber dorpen. Middagje Marrakech was ook geweldige ervaring. Dank je wel dat mijn moeder en ik zo'n heerlijke tijd (5 nachten) hebben gehad. Lobke

  • Body&Mind Arrangement I

    €350 per pers
    Incl. transfer, 3 nachten full board, 1 wandeling,1 hamam, 1 massage,1 voetenbadnassage
  • Body&Mind Arrangement II

    €750 per pers
    Incl. transfer, 5 nachten full board, 2 wandeling,1 hamam, 2 massage,1 voetenbadnassage
  • Body&Mind Arrangement III

    €730 per pers
    Incl. transfer, 7 nachten full board, 2 wandeling,2 hamam, 2 massage,1 voetenbadnassage

NIEUWSBRIEF

Onze nieuwsbrief ontvangen met de laatste aanbiedingen en nieuwste reizen? Schrijf je dan nu in:

Flowretreat Marokko 15-22 juni 2019

Yogaweek Marokko 25 Mei - 1 juni 2019

Energieweek in Marokko 14 t/m 22 mei 2019

Body - Mind retraite Atlas - Marokko / Spirituelevakantie Reizen

Desert Yoga Sessions - 19.- 28. SEPTEMBER 2019 ATLAS GEBIRGE & WÜSTE SAHARA, MAROKKO

HAUT