Salama Ayurveda reizen is reisadviesburo voor reizen met zingeving, Inspiratiereizen waar veel ruimte is voor rust, stilte, natuur en bezinning, waar je uitgenodigd wordt om naar binnen te gaan om contact te maken met de stille plek in jezelf waarvandaan inspiratie en creativiteit weer kunnen gaan stromen.
Bij SALAMA AYURVEDA Reizen bieden we een aantal hele speciale themareizen EN EXCURSIES. Reizen waar je niet steeds op één plek verblijft maar waar je meer van het land gaat zien en ervaren. Inspiratiereizen waar veel ruimte is voor bezinning en verdieping door in aanraking te komen met de lokale cultuur & natuur. Door in een omgeving te zijn die zo anders is dan je thuis gewend bent, wordt je uitgenodigd om uit je comfort zone te stappen en met een open nieuwgierige blik naar jezelf en de wereld om je heen te kijken. De themareizen worden aangeboden door zeer ervaren en deskundige begeleiders. Je reist in een klein reisgezelschap van gelijkgestemde reizigers.
Vind je het lastig om te bepalen welke thema-reis het beste aansluit bij jouw wensen? Neem dan heel graag vrijblijvend contact op met ons voor een persoonlijk advies op maat!

Heb je behoefte aan een persoonlijk gesprek om samen te kijken welke reis bij jou past onder het genot van een heerlijke, kop koffie? Mail ons op contact@salamaayurveda.com

ERVARINGEN VAN ONZE GASTEN

Wat een rust en ruimte op deze prachtige plek in de mooie bergen van Marokko! Een sprookjesachtige omgeving, waar je verwend wordt door lieve mensen met een heel fijn gevoel voor de balans tussen aandacht geven en rust bieden. En als je de omgeving wil verkennen staat Achmed voor je klaar om je veilig naar een andere plek te brengen en op te halen. We hebben een prachtig uitstapje gemaakt naar Ait Ben Haddou, en onderweg genoten van het steeds veranderende landschap en het leven in de berber dorpen. Middagje Marrakech was ook geweldige ervaring. Dank je wel dat mijn moeder en ik zo'n heerlijke tijd (5 nachten) hebben gehad. Lobke

 • Body&Mind Arrangement I

  €350 per pers
  Incl. transfer, 3 nachten full board, 1 wandeling,1 hamam, 1 massage,1 voetenbadnassage
 • Body&Mind Arrangement II

  €750 per pers
  Incl. transfer, 5 nachten full board, 2 wandeling,1 hamam, 2 massage,1 voetenbadnassage
 • Body&Mind Arrangement III

  €730 per pers
  Incl. transfer, 7 nachten full board, 2 wandeling,2 hamam, 2 massage,1 voetenbadnassage

NIEUWSBRIEF

Onze nieuwsbrief ontvangen met de laatste aanbiedingen en nieuwste reizen? Schrijf je dan nu in:

Flowretreat Marokko 15-22 juni 2019

Yogaweek Marokko 25 Mei - 1 juni 2019

Energieweek in Marokko 14 t/m 22 mei 2019

Body - Mind retraite Atlas - Marokko / Spirituelevakantie Reizen

Desert Yoga Sessions - 19.- 28. SEPTEMBER 2019 ATLAS GEBIRGE & WÜSTE SAHARA, MAROKKO

HAUT